Australian institute for machine learning

سایت:

انستیتوی استرالیا برای یادگیری ماشین[ویرایش | ویرایش مبدأ]

با سرمایه گذاری دولت ایالتی و دانشگاه آدلاید ، ایده نخستین انستیتوی استرالیا که به تحقیقات در زمینه یادگیری ماشینی اختصاص داده شده بود ، سرانجام حاصل شد.

در اوایل سال 2018 ، موسسه استرالیا برای یادگیری ماشین (AIML) به طور رسمی تأسیس شد.

اگرچه موسسه جدیدی به نام خود نامیده شده است ، AIML از مرکز فناوریهای بصری استرالیا (ACVT) تشکیل شده است ، گروهی با سابقه طولانی در ارائه تحقیقات بنیادی و کاربردی با تأثیر بالا. چندین سال موفقیت و تجربه ACVT هسته اصلی آنچه که اکنون با عنوان AIML شناخته می شود را تشکیل داده است.

يادگيري ماشيني شامل مدل هاي تجاري بزرگترين شركت ها است و اين امكان را دارد كه مزاياي گسترده ، اجتماعي ، اقتصادي و زيست محيطي را به دست آورد. نقاط قوت تحقیق در سطح جهانی در یادگیری ماشین و روش هایی که این امر را پشتیبانی می کند نهفته است. هوش مصنوعی ، دید رایانه ای و یادگیری عمیق.

در AIML ما:

همکاری با شرکت های پیشرو در جهان برای توسعه محصولات و راه حل های پیشرفته

ارائه یک رویکرد بین رشته ای برای تحقیق و مشاوره

انجام تحقیقات خالص به منظور منافع جامعه

افزایش مشخصات استرالیا جنوبی به عنوان محلی برای نوآوری

ذهن جوان روشن کشور ما را به کار می گیرند

ماموریت ما[ویرایش | ویرایش مبدأ]

برتری تحقیق در یادگیری ماشین ، هوش مصنوعی و دید رایانه ای.

آموزش و پرورش[ویرایش | ویرایش مبدأ]

اطلاعات زیر را در مورد تحصیلات تکمیلی و کارشناسی ، آموزش صنعت و برنامه های دبیرستان و دبیرستان مشاهده کنید.

صنعت[ویرایش | ویرایش مبدأ]

یادگیری ماشین و هوش مصنوعی باید برای همه در دسترس باشد و بخشی از ماموریت ما اطمینان از این است که مشاغل قادر به درک درستی از مزایای یادگیری ماشینی باشند.

AIML طیف وسیعی از کارگاه ها و سخنرانی ها را برای ایجاد فاصله بین صنعت و تحقیقات ما ایجاد کرده است. ما با ارتباط با صنعت ، امیدواریم كه كاركنان (به ویژه مدیریت و مدیر عاملان) از فن آوری موجود و چگونگی استفاده از آن برای اطمینان از عدم باقی ماندن آنها آگاه باشند.