کتابخانه ی کنفرانسهای تد و تدایکس

...
TEDxIUST

معرفی تد ( TED )[ویرایش | ویرایش مبدأ]

تِد (به انگلیسی: TED، مخفف Technology, Entertainment, Design) یک مجموعه همایش جهانی است که توسط بنیاد Sapling که سازمانی غیرانتفاعی خصوصی است، با شعار «ایده‌ها ارزش گسترش دارند»، برگزار می‌شود. تد در فوریهٔ ۱۹۸۴ (اسفند ۱۳۶۲) به عنوان یک رویداد تکی پایه‌گذاری شد. مجموعه همایش سالیانه از ۱۹۹۰ شروع شد. تمرکز اولیهٔ تد روی تکنولوژی و طراحی با ریشه‌های سیلیکون ولی بود، اما از آن به بعد تمرکزش وسیع‌تر شده‌است تا سخنرانی‌هایی را از موضوعات علمی، فرهنگی و دانشگاهی زیادی شامل شود.

این سخنرانی‌ها یک طیف وسیع از موضوعات را از تحقیق و علم به صورت عملی و فرهنگ که عمدتاً به شیوهٔ داستان‌گویی بیان می‌شود، شامل می‌شود. به سخنرانان حداکثر ۱۸ دقیقه فرصت ارائهٔ ایده‌هایشان به خلاقانه‌ترین و جذاب‌ترین شیوه‌ای که می‌توانند، داده می‌شود.

از ویدیوهای تد استفاده آموزشی هم شده‌است. در ایران نخستین بار دانشگاه تهران از این منبع برای پیاده‌سازی کلاس معکوس استفاده کرده‌است.

معرفی تدایکس ( TEDx )[ویرایش | ویرایش مبدأ]

تدکس رویدادی شبیه تد است که هرکسی می‌تواند آن را برگزار کند، به شرطی که مجوز آزاد برگزاری آن را از تد بگیرد و به اصول مربوط به آن پایبند باشد. رویدادهای تدکس غیرانتفاعی است، اما می‌تواند هزینه‌های برگزاری را از اسپانسرها یا با تعیین وجه برای شرکت کنندگان تأمین نماید. سخنرانانی که در تدکس حاضر می‌شوند نیز پولی دریافت نمی‌کنند. آن‌ها همچنین باید از کپی رایت مطالبی که در سخنرانی خود مطرح می‌کنند بگذرند. تد می‌تواند این مطالب را ویرایش کرده و آن‌ها را تحت مجوز کرییتیو کامانز منتشر نماید.

تا ژانویه سال ۲۰۱۴، مجموعه سخنرانی‌های تدکس شامل ۳۰۰۰۰ فیلم و ارائه از بیش از ۱۳۰ کشور بود. در مارس ۲۰۱۳، هر روز هشت رویداد تدکس سازماندهی می‌شد. این تعداد در ژوئن ۲۰۱۲، یعنی یک سال پیش از آن، پنج مورد بود که در ۱۳۳ کشور برگزار شد. ارائه‌های تدکس دربردارنده اجراهای زنده نیز هست، که تحت عنوان پروژه موسیقی تدکس معرفی می‌شود.

در سال ۲۰۱۱، تد برنامه‌ای را با عنوان «تدکس در یک جعبه» (TEDx in a Box) آغاز کرد که به کشورهای در حال توسعه امکان برگزاری رویدادهای تدکس را می‌داد. تدکس رویدادهای تدکس جوانان، تدکس شرکت‌ها و تدکس بانوان را هم دربر گرفت.

تدکس در ایران[ویرایش | ویرایش مبدأ]

اولین تدکس ایران در۲۶ بهمن سال ۱۳۹۱ در تهران با عنوان TEDxTehran برگزار شد. به جز این مراسم، ۶۶ مراسم دیگر در شهرهای زنجان، مشهد، قزوین، و کیش و در دانشگاه‌های صنعتی شریف،دانشگاه علم و صنعت ایران علوم ‌پزشکی تهران، تهران، هنر تهران، فردوسی مشهد و صنعتی امیرکبیر برگزار شده‌است. همچنین ۱۳ رویداد دیگر در اراک، اصفهان، مشهد، دانشگاه شیراز، ساری، دانشگاه علوم‌پزشکی شیراز، تهران، شیراز و دانشگاه علوم‌پزشکی شهیدبهشتی برگزار خواهد شد.

تدایکس دانشگاه علم و صنعت ایران[ویرایش | ویرایش مبدأ]

تدایکس دانشگاه علم و صنعت ایران در 27 بهمن ماه سال 1396 برگزار گردید. این رویداد با 9 سخنران با موضاعات مختلف در سالن دانشکده راه آهن با 100 شرکت کننده برگزار گردید.

TEDxIUST Stage

سخنرانان عبارت اند از :

برای اطلاعات بیشتر به لینک https://www.ted.com/tedx/events/23521 مراجعه فرمایید.

TED Talk[ویرایش | ویرایش مبدأ]

در سایت TED.com می توانید تمامی سخنرانی های TED و برخی سخنرانی های TEDx با زیرنویس فارسی مشاهده کرده و از مطالب ارزشمند آن استفاده نمایید.

همچنین می توانید در ای وبسایت از زمان برگزاری سایر سخنرانی ها در سراسر دنیا اطلاع پیدا کنید. با ثبت نام در این سایت از آخرین سخنرانی ها با موضوعات مورد علاقه خود با خبر شوید.

با قرار دادن سخنرانی های ارزنده در این کتابخانه آن را با باقی دوستان به اشتراک بگذارید.

نام سخنرانی تصویر توضیحات
Simon Sinek

why good leaders make you feel safe

Why good leaders make you feel safe
چه چیزی یک رهبر بزرگ را به وجود می آورد؟ سیمون سینک، نظریه پرداز مدیریت،

کسانی که کارمندانشان احساس امنیت می کنند،کسانی که کارکنان را به یک دایره اعتماد وارد می کنند.

اما ایجاد اعتماد و ایمنی - به ویژه در اقتصاد نابرابر - به معنای مسئولیت بزرگ است.

Michael Shellenberger

How fear of Nuclear Power is hurting environment

چگونه ترس از انرژی هسته ای دارد به محیط زیست آسیب می رساند
مایکل شلنبرگ، کارشناس سیاست آب و هوا، می گوید:

"ما در یک انقلاب انرژی پاک نیستیم؛ ما در بحران انرژی پاک هستیم".

راه حل شگفت آور او: انرژی هسته ای. در این بحث پرشور، او توضیح می دهد که چرا وقت آن رسیده

تا ترس های طولانی مدت این فن آوری را برطرف کند و چرا او و دیگر محققان محیط زیست

بر این باورند که وقت آن رسیده است که انرژی هسته ای را به عنوان یک منبع قابل قبول و مطلوب

از قدرت پاک، در نظر بگیریم.

تدایکس تهران[ویرایش | ویرایش مبدأ]

TEDxTehran

بزرگترین تدایکس ایران است و بالای 1000 نفر ظرفیت دارد که معمولاً سالانه برگزار می شود.[ویرایش | ویرایش مبدأ]

برگزار کننده این رویداد رضا غیابی از کارآفرینان مشهور ایرانی است.

21 تیر 98 تدایکس تهران 2019 با موضوع خوشبینی مسئولانه برگزار خواهد شد .

برای ثبت نام به لینک زیر مراجعه فرمایید :