کارشناسی طراحی و ایجاد واحد صنعتی

معرفی[ویرایش | ویرایش مبدأ]

آغاز هر فعالیت تولیدی و یا ارائه خدمت با تعریف محصول و خروجی نهایی صورت می گیرد. پس از تعریف محصول امکان سنجی مربوط به آن با استفاده از اصول اقتصادی انجمی گیرد و اقتصادی بودن ساخت و فروش محصول بررسی می شود.

نمونه وظایف[ویرایش | ویرایش مبدأ]

بازار کار[ویرایش | ویرایش مبدأ]

شخصیت شناسی کارشناسان طراحی و ایجاد صنعتی[ویرایش | ویرایش مبدأ]

نکات مهم برای دانشجویان صنایع گرایش طراحی و ایجاد صنعتی[ویرایش | ویرایش مبدأ]

یک کارشناس طراحی و ایحاد باید نسبت به اکثر دروس مقطع کارشناسی شناخت داشته باشد و باید بتواند از آن ها استفاده نماید، لازم به ذکر است که در مقطع کارشناسی درسی تحت عنوان طراحی و ایجاد کسب و کار کوچک تعریف شده است که علاقه مندان می توانند با گذراندن این درس توانایی لازم برای حضور در این عرصه یبدست آورند.

ادامه تحصیل دانشجویان صنایع گرایش طراحی و ایجاد صنایع[ویرایش | ویرایش مبدأ]

راهنمای اخذ واحد های درسی[ویرایش | ویرایش مبدأ]

• در صورت علاقه به زمینه طراحی و ایجاد صنعتی می توانید واحد های درسی خود را برای هماهنگی بیشتر با این زمینه با توجه به راهنمای زیر اخذ کنید .
  • دروس مرتبط: دروسی هستند که برای فهم بهتر دروس دیگر دسته ها لازم می باشند و دانشجو باید سعی نماید آشنایی مناسبی با آن ها داشته باشد.
  • دروس بسیار مرتبط: دروسی هستند که برای ورود به بازار کار زمینه شغلی مورد نظر حائز اهمیت بوده و یادگیری با آن ها به فعالیت هر چه موثرتر در این زمینه شغلی یاری می رساند.
  • دروس ضروری: دروسی هستند که باید بر روی آن ها تمرکز نمود. به پروژه ها، تحقیقات و فعالیت های جانبی این دروس باید توجه خاص داشت و دانشجو سعی کند که به این دروس کاملا مسلط شود.
.