نکوداشت یاد و نام اساتید و کارکنان سفر کرده به دیار باقی دانشکده صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران

مرحوم دکتر میربهادرقلی آریانژاد[ویرایش | ویرایش مبدأ]

دکتر میر بهادر قلی آریانژاد

دکتر میر بهادر قلی آریا نژاد درسال  1330 ه. ش. چشم به جهان گشود.

تحصیلات رسمی و حرفه ای : درارای کارشناسی مهندسی علوم فیزیک ازدانشگاه صنعتی شریف درسال  1353 ،و کارشناسی ارشد و دکتری تحقیق درعملیات ازدانشگاه کالیفرنیای لس آنجلس درامریکا درسال 1358 می باشد. دانشیار دانشگاه علم و صنعت ایران بود.

خاطرات و وقایع تحصیل : تحصیل دررشته مهندسی صنایع (تحقیق درعملیات) در امریکا از مقاطع مهم زندگی علمی و حرفه ای میر بهادر قلی آریانژاد بوده است.

فعالیتهای ضمن تحصیل : میر بهادر قلی آریانژاد درحین تحصیل در رشته مهندسی صنایع ، به مطاله تحقیق تالیف و ترجمه دراین زمینه نیز مشغول بود.

وقایع میانسالی : پس ازفراغت ازتحصیل وبازگشت ازامریکا درسال 1358، مدتی بعد از بازگشایی دانشگاه ها، به عنوان عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت ایران استخدام شد.

مشاغل و سمتهای مورد تصدی : میر بهادرقلی آریا نژاد عضو هیئت علمی و دانشیار رشته تحقیق درعملیات در دانشکده مهندسی صنایع دردانشگاه علم وصنعت ایران است. ونیز طرحهای تحقیقاتی بسیاری رابرای راه آهن و وزارت راه و ترابری انجام داده است.

به فیلمی که توسط دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در تجلیل از استاد تهیه شده است دعوت می کنیم قابل ذکر است این فیلم توسط استاد گرانقدر دکتر سید حسینی در اختیار گنجینه قرار گرفته استفعالیتهای آموزشی : در زمینه مدل ریاضی تخصصی منابع برای عمران و آبادانی یک شهر، مدل ریاضی حمل ونقل بار در راه آهن ، برنامه ریزی تعمیر ونگهداری شبه مارکوی ودکل در رشته تحقیق درعملیات در دانشکده مهندسی صنایع به تدریس مشغول بوده . سایر فعالیتها و برنامه های روزمره : میربهادرقلی آریانژآد درکنار تدریس و پژوهش و تالیف آثاری در زمینه مهندسی صنایع و تحقیق در عملیات مشغول بوده .

آرا و گرایشهای خاص : میر بهادر قلی آریانژاد به برنامه ریزی خطی والگو تیم کارماری ، برنامه ریزی تولید ، احتمالات وآمارکاربردی وکنترل تولید جامع دررشته تحقیق درعملیات علاقمند استود دراین زمینه تالیفاتی دارد

مرحوم دکتر محمد جواد اصغر پور[ویرایش | ویرایش مبدأ]

دکتر اصغر پور

دکتر محمد جواد اصغر پور در سال 1318 در شیراز متولد شد. وی دارای مدرک دکترای تحقیق در عملیات از دانشگاه نورتوسترن آمریکا  (1973)بود. دکتر محمد جواد اصغر پور پس از اینکه در سال 1356 به ایران بازگشت، به تدریس در دانشکده مدیریت دانشگاه تهران و بعد از آن در دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت پرداخت.

از ایشان ده ها مقاله  و 15 جلد کتاب در زمینه تحقیق درعملیات (انتشارات دانشگاه تهران) بجای مانده که معروفترین آنها تصمیم گیریهای چند معیاره می باشد.  کتاب تصمیم گیری گروهی و نظریه بازیهای ایشان نیز در سال 1384 برنده جایزه در دانشگاه تهران گردید.

برخی تالیفات این استاد فقید عبارتند از :

کاربردهای برنامه ریزی خطی (1376)

•     تحقیق در عملیات پیشرفته  (1376)
  •     تصمیم گیریهای چند معیاره (1377)
  •     تجزیه و تحلیل شبکه در تحقیق در عملیات (1378)
  •     برنامه ریزی پویا (1377)
  •     برنامه ریزی غیر خطی – نامقید (1380)
  •     برنامه ریزی خطی (1380)
  •     تصمیم گیری گروهی و نظریه بازیها با نگرش تحقیق در عملیات (1381)
  •     برنامه ریزی غیرخطی، مقید، در تحقیق در عملیات (1381)
  •     تحقیق در عملیات پیشرفته(1381)
  •     تصمیم گیری گروهی و نظریه بازی ها با نگرش تحقیق در عملیات، تصمیمات گروهی و چندشاخصه، قضاوت (1382)