مجلات دانشجویی دانشگاههای ایران مرتبط با مهندسی صنایع

نشریه سامانه نو- دانشگاه علم و صنعت ایران[ویرایش | ویرایش مبدأ]

Untitled-3f.jpg

فصلنامه‌ی سامانه، در آبان ماه سال ۱۳۷۶،تحت عنوان نشریه‌ای علمی پژوهشی، توسط دانشحویان مقطع کارشناسی دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران  آغاز به کار کرد و پس از چندی به نشریه‌ای شاخص و معتبر در زمینه‌ی مهندسی صنایع و مدیریت تبدیل شد و در سال ۱۳۸۹، پس از ۱۳ سال فعالیت درخشان به فعالیت خود پایان داد. در این مدت، بیش از ۳۰ شماره، ۳ پیش شماره و ۶ ویژه نامه منتشر کرد که برخی از آن‌ها علاوه بر دانشجویان، نظر برخی سازمان‌های تولیدی و خدماتی مشهور کشور را نیز جلب کرد. سرانجام پس از گذشت چند سال تعدادی از دانشجویان جویای یادگیری، کسب دانش و تجربه‌های جدید، با احیای نشریه‌ی سامانه به همراه رویکرد‌های جدید، تصمیم به پیمودن ادامه‌ی این راه گرفتند تا بتوانند نشریه‌‌ای علمی تخصصی، شایسته نام و جایگاه دانشگده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران، به منصه‌ی ظهور گذارده و بهاری دیگر برای سامانه، تحت عنوان سامانه‌ نو رقم زنند.

برای دریافت آخرین شماره‌های نشریه به سایت newsamaneh.iust.ac.ir مراجعه فرمایید.

شماره دو و سه - مدیریت شهری

شماره چهار - تجارت الکترونیک

شماره پنج - علوم داده

شماره شش و هفت - مدیریت فرآیند کسب و کار

شماره هشت - سیستم های سلامت

نشریه طنین توسعه - دانشگاه علم و صنعت ایران[ویرایش | ویرایش مبدأ]

شماره اول

شماره دوم

شماره سوم

نشریه فن کاو - دانشگاه تهران[ویرایش | ویرایش مبدأ]

Fankav.jpg
نشریه علمى دانشجویى فن کاو

صاحب امتیاز: انجمن علمى دانشکده مهندسى صنایع

دانشکده فنى دانشگاه تهران

مدیرمسئول: سید مجتبى مطلوبى

سردبیر: محمدرضا ممتازى

بسیاری از فعالان دانشجویی به خوبی با دشواری ها و مشکلات پیشروی انتشار نشریات علمی- دانشجویی آشنا هستند، آن هم نشریه ای که بنا دارد با رویکرد علمی و تخصصی، به مسائل حوزه مهندسی صنایع بپردازد. انتشار نشریه فن کاو به عنوان ارگان انجمن علمی مهندسی صنایع دانشکده فنی دانشگاه تهران، از سال 1389 آغاز گردید و تا به امروز چهارده شماره از آن به چاپ رسیده است. در طول این سال ها، موانع و تهدیدهای گوناگونی از قبیل تامین مالی، افت سطح محتوایی، برقراری ارتباط موثر با مخاطبان و... پیش روی این نشریه  قرار داشت. با این وجود، در سال تحصیلی 94-1393 و همزمان با هشتادمین سال تاسیس دانشکده فنی دانشگاه تهران، انجمن علمی مهندسی صنایع بر آن شد تا رویکرد جدیدی را در ارتباط با نشریه فن کاو دنبال کند. در این راستا، یکی از اقدامات مهمی که در دستور کار سردبیر و هیئت تحریریه قرار گرفت، تهیه و تدوین ویژه نامه ای به همین مناسبت بود تا علاوه بر گرامیداشت هشتادمین سال فعالیت مهد مهندسی کشور، سطح کیفی نشریه را به شکلی که درخور نام و شأن دانشکده فنی دانشگاه تهران باشد، ارتقاء دهد.

انتخاب نشریه فن کاو به عنوان نشریه دانشجویی قابل تقدیر در سطح کشور در هشتمین جشنواره ملی حرکت، نشان دهنده موفقیت این تلاش ها بود. بدون تردید، این دستاورد حاصل کوشش¬ها و اقدامات ارزنده یکایک افرادی است که هریک به نوعی در این کار بزرگ گروهی سهیم بوده اند.

امید آن که با ادامه این مسیر، زمینه درخشش هرچه بیشتر انجمن علمی مهندسی صنایع دانشگاه تهران در مجامع و رویدادهای دانشجویی کشور فراهم آید.

پرونده:FanKav14.pdf

نشریه راهبرد - دانشگاه یزد[ویرایش | ویرایش مبدأ]

Image111.png

فصل‌نامه علمی آموزشی فرهنگی راهبرد متعلق به انجمن علمی دانشجویی مهندسی صنایع دانشگاه یزد از سال 1384 شروع به فعالیت کرد. پس از گذشت 9 سال فعالیت دانشجویی که هر سال منتج به یک شماره نشریه دانشجویی می شد به مدت 4 سال متوقف گردید و در سال 1396 مجددا شروع به فعالیت کرد و در ابتدا به صورت سالنامه و از ابتدای سال تحصیلی 97 به صورت فصلنامه مدیریت گردید و در آذرماه سال 97 این تیم تازه کار توانست مقام اول نشریات دانشجویی مهندسی صنایع را براي "راهبرد١١" کسب کند. تیم راهبرد اکنون شامل 42 همکار و 13 عضو اصلی اعم از نویسنده، عکاس، طراح لوگو، .... می‌باشد. اين نشريه با انجام فعاليت هاي گوناگون همواره سعي در ارتقاء سطح علمي دانشجويان داشته است.

راهبرد 8

راهبرد 9

راهبرد 10

راهبرد 11

نشریه مصاف - دانشگاه امیرکبیر[ویرایش | ویرایش مبدأ]

Aassdd.jpg

شماره 50

شماره 46

برای دریافت نشریه های قبلی به این لینک مراجعه فرمایید.

‌ ‌‌

شماره 17

‌نشریه اپتیمال - دانشگاه کاشان[ویرایش | ویرایش مبدأ]

Opt.jpg

نشریه‌ی دانشجویی انجمن علمی گروه مهندسی صنایع دانشگاه کاشان با نام گاهنامه‌ی «اپتیمال» در آذر ماه سال 96، با همت گروهی از دانشجویان فعال مهندسی صنایع و با انتشار شماره‌ی اول  آغاز به کار نمود. همزمان با انتشار شماره‌ی اول، تلاش اعضای در راستای ارتقای وضعیت علمی نشریه بر این بود که با توسعه‌ی مقالات از جنبه‌های علمی و محتوایی، و به وسیله‌ی جذب مقاله از دانشجویان و اساتید خارج دانشگاه روند رشد نشریه‌ی اپتیمال را تسریع نمایند. در ادامه، شماره‌ی دوم نشریه‌ی اپتیمال در بهار سال 97 و با مشارکت گسترده‌ی اساتید مهندسی صنایع در داخل و خارج از دانشگاه منتشر شد. با شروع سال تحصیلی 97-98 برنامه‌ریزی تیم نشریه برای انتشار شماره‌ی سوم صورت پذیرفت. برنامه‌ریزی که در آن حضور پر قدرت نشریه‌ی اپتیمال در بخش رقابتی شانزدهمین همایش دانشجویی مهندسی صنایع کشور در دانشگاه الزهرا نیز لحاظ شده بود. شماره‌ی سوم نشریه در آذرماه سال 97 به چاپ رسید که با اقبال بسیار خوب دانشجویان در سطح دانشگاه مواجه شد.در راستای همین مسیر و تقویت روز افزون جایگاه اپتیمال، تیم فعلی بر آن هستند تا بهبود کیفیت و هم‌چنین رفع ایرادات قبلی بتوانند حضوری فعال‌تر و موثرتر از سابق در سطح دانشگاه و کشور داشته باشند.

شماره 2

شماره 3