دانشگاه ایلینوی در آربانا-شمپین

معرفی و تاریخچه[ویرایش | ویرایش مبدأ]

آرم دانشگاه ایلینوی در اربانا-شمپین

دانشگاه ایلینوی در اِربانا—شمپین به انگلیسی:  University of Illinois at Urbana—Champaigne   از معتبرین دانشگاه‌های دولتی آمریکا به‌حساب می‌آید. این دانشگاه در ایالت ایلینوی قرار داشته و در سال ۱۸۶۷ بنیان نهاده شده‌است.

در حال حاضر، این دانشگاه بیش از ۴۲٬۰۰۰ دانشجو دارد که از ۵۰ ایالت آمریکا و بیش از ۱۰۰ کشور مختلف به تحصیل در این دانشگاه می‌پردازند.

دانشگاه ایلینوی در اربانا—شمپین در نظام رتبه‌بندی شانگهای همواره از رتبهٔ بالایی برخوردار بوده‌است. در سال ۲۰۱۴، رتبهٔ ۲۸ را از آن خود کرده‌است. در زمینهٔ مهندسی و علوم کامپیوتر، رتبهٔ ۴ و در زمینهٔ علوم رتبهٔ ۳۸ را بدست آورده است.مقطع کارشناسی این دانشگاه رتبه ۴۱ را در بین دانشگاه‌های آمریکا کسب کرد.

این دانشگاه به‌ویژه در رشتهٔ فیزیک ماده چگال از تمام دیگر دانشگاه‌های آمریکا رتبهٔ بالاتری دارد.

در سال 1867 به‌عنوان یک‌نهاد از زمین‌های اعطایی در شهرهای دوقلوی "Champaign" و "اوربانا" (باهم به‌عنوان اوربانا شامپاین شناخته می‌شود) تأسیس شد. نام اصلی دانشگاه  در سال 1867 دانشگاه صنعتی ایلینوی بود. در سال 1885 به دلیل وجود رشته‌های چون  کشاورزی و هنرهای آزاد دانشگاه صنعتی ایلینوی رسماً نام خود را به دانشگاه ایلینوی تغییر داد این نام رسمی برای نزدیک به 100 سال باقی ماند. تا سال 1982 که  نام آن به‌ظاهر برای ایجاد یک هویت جداگانه برای محوطه دانشگاه  به دانشگاه ایلینوی در اوربانا شامپاین  تغییر یافت. بااین‌حال دانشگاه  همچنان به‌عنوان "دانشگاه ایلینوی" یا  "ایلینوی"شناخته می‌شود و در بسیاری از صفحات وب همچنان تحت عنوان UIUC معرفی می‌شود.  درحال‌توسعه حاضر دانشگاه بیش از 44٬۰۰۰ دانشجو دارد که از 50 ایالت آمریکا  و بیش از 100 کشور مختلف به تحصیل در این دانشگاه می‌پردازند.

دانشگاه ایلینوی عضو انجمن دانشگاه‌های آمریکا است و به‌عنوان یک دانشگاه تحقیقاتی R1 دکتری تحت طبقه‌بندی کارنگی مؤسسات آموزش عالی قرار دارد که نشان‌دهنده بالاترین فعالیت‌های پژوهشی است.  در سال 2015  کل مخارج تحقیق در ایلینوی بالغ‌بر  640 میلیون دلار برآورد شد.  سیستم کتابخانه دانشگاه دومین  کتابخانه دانشگاهی ایالات‌متحده پس از دانشگاه هاروارد است.  این دانشگاه همچنین میزبان مرکز ملی کاربردهای ابرکامپیوتر (NCSA) و خانه  سریع‌ترین ابررایانه در پردیس دانشگاه است.

تصاویری از دانشگاه

ü   کسب‌وکار

ü   رسانه

ü   کار و مددکاری اجتماعی

اپلای در دانشگاه ایلینوی در اربانا شمپین جهت اخذ پذیرش تحصیلی :[ویرایش | ویرایش مبدأ]

اپلای ایرانی ها در دانشگاه ایلینوی در اوربانا شامپاین به یک روند معمول تبدیل شده است. این دانشگاه دانشجو های ایرانی را باهوش خطاب می کند و به اکثر دانشجو های ایرانی با رزومه های خوب پذیرش با فاند اعطا می کند.

رتبه بندی :[ویرایش | ویرایش مبدأ]

T.Kesavadas: Professor

Girish Krishnan: Assistant Professor

Yumeng Li: Assistant Professor