دانشکده مهندسی اقتصادی موسسه پلی تکنیک فدرال لوزان

EPFL general.png

موسسه پلی تکنیک فدرال لوزان[ویرایش | ویرایش مبدأ]

مؤسسه پلی‌تکنیک فدرال لوزان (به فرانسوی: École polytechnique fédérale de Lausanne) یکی از دو دانشگاه پلی‌تکنیک فدرال سوییس است و در شهر لوزان سوییس واقع شده‌است. این دانشگاه در منطقه فرانسوی زبان لوزان قرار دارد و بر پایه رده‌بندی QS به‌طور کلی در رتبه هشتم در اروپا و دوازدهم در جهان قرار دارد.

همانطور که می دانید کشور سوئیس یکی از بهترین کشورهای دنیاست که به چهار زبان فرانسوی ، آلمانی ، ایتالیایی و رومانش صحبت می کنند . سوئیس کشوری مهاجر پذیر است و یکی از روش های مهاجرت به سوئیس ، تحصیل در دانشگاه های سوئیس می باشد . یکی از روش های تحصیل در سوئیس ، تحصیل در مؤسسه پلی‌تکنیک فدرال لوزان سوئیس می باشد . در ادامه به طور مفصل درباره مؤسسه پلی‌تکنیک فدرال لوزان سوئیس توضیح خواهیم داد .

موسسه پلی تکنیک فدرال لوزان (EPFL) یکی از دو دانشگاه پلی تکنیک فدرال سوییس است و در شهر لوزان سوییس واقع شده‌است. موسسه پلی تکنیک فدرال لوزان در منطقه فرانسوی زبان لوزان قرار دارد و رتبه بندی  QS آن در رتبه هشتم در اروپا و دوازدهم در جهان قرار دارد . مدرسه پلی تکنیک فدرال لوزان در ۱۸۵۳ بنا نهاده شده، مؤسسه پلی تکنیک فدرال لوزان (EPFL) را به یک تحقیق برتر و تدریس در دانشگاه تبدیل شده است که جذب برخی از بهترین عقول در جهان تبدیل شده است . دانشگاه پلی تکنیک فدرال سوییس در یکی از زیباترین مکان اروپا که ۱۰۰۰۰ مردم که روزانه برای کشف بسیاری از چیزها با هم در تعامل هستند .

BC Building (Informatique & Communications) from inside. Photo taken by Daniel Lorch on 15th July 2006

رشته های تحصیـلی[ویرایش | ویرایش مبدأ]

بیش از یک صد کشور جهان در محوطه دانشگاه پلی تکنیک فدرال سوییس نشان داده شده است و ۵۰ درصد از کارکنان آموزش از خارج کشور است . کارشناسی ارشد در دانشگاه پلی تکنیک فدرال سوییس در مهندسی، علوم پایه، علوم کامپیوتر و ارتباطات، علوم زیستی، مهندسی عمران، معماری و مطالعات زیست محیطی. دانش آموزان را دنبال برنامه در کارشناسی دانشگاه پلی تکنیک فدرال سوییس ، کارشناسی ارشد و سطح دکترا ، و لذت بردن از فرصت های زیادی برای تبادل بین المللی را ایجاد می کند . پردیس دانشگاه پلی تکنیک فدرال سوییس دانشجویان را تشویق به یادگیری میان رشته ای ، و دانش آموزان در تمام سطوح در پروژه های تحقیقاتی در دانشگاه پلی تکنیک فدرال سوییس ، آزمایشگاه ۲۵۰ و گروه های تحقیقاتی شرکت کنند . علاوه بر برتری در آموزش و پژوهش، EPFL متعهد به انتقال تکنولوژی به عنوان یک بخش اساسی از ماموریت خود است. متوسط ​​۱۰ روش جدید راه اندازی شرکت در هر سال از نوآوری های کشف شده در EPFL تشکیل می شوند.

واحد رباتیک دانشگاه پلی تکنیک فدرال سوییس[ویرایش | ویرایش مبدأ]

واحد رباتیک دانشگاه پلی تکنیک فدرال سوییس به این شرح است که در مؤسسه پلی‌تکنیک فدرال لوزان واحدی تحت عنوان “Laboratory of Intelligent Systems” وجود دارد که در چهار حوزه هوایی، تکاملی، پوشیدنی و نرم‌ ربات‌ها به تحقیق و فعالیت می‌پردازد. اسامی برخی اعضای آن به شرح ذیل است:

• داریو فلورئانو (Dario Floreano)
  • ژان کرشگنز (Jan Kerschgens)
  • مایرا لیروت (Mayra Lirot)
  • لیندا جِین سِوارد (Linda Jane Seward)
  • میشل والتی (Michelle Walti)
  • سئونگ‌های جئونگ (Seunghee Jeong)
  • نیکولا نوسنگو (Nicola Nosengo) و …

دانــش آموختــــگان[ویرایش | ویرایش مبدأ]

گردآورنده[ویرایش | ویرایش مبدأ]