دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه پنسیلوانیا

تاریخچه[ویرایش | ویرایش مبدأ]

دانشگاه پنسیلوانیا اولین دانشگاهی است که رشته مهندسی صنایع را به عنوان یک دوره آموزشی چهارساله برگزار نموده و به عنوان یکی از دانشگاه های پیشرو در این حوزه شناخته می شود. دانشگاه پنسیلوانیا یکی از قدیمی نرین دانشگاه های آمریکا می باشد که در فیلادلفیای آمریکا واقع است.

گذر زمانی پیدایش رشته مهندسی صنایع در دانشگاه پنسیلوانیا از سال 1909 تاکنون به شرح زیر می باشد:

1909- دپارتمان مهندسی صنایع توسط هوگو دیمر تاسیس گردید. اصطلاح مهندسی صنایع در سال 1902 برای توصیف تلفیقی از رشته های مهندسی و کسب و کار ابداع گردید.

1934- پروفسور آموس نیهارت اولین دوره آموزش رانندگی در ایالت متحده را طراحی نمود. نیهارت، استادیار مهندسی صنایع در دانشگاه پنسیلوانیا بود که دوره های کارشناسی و کارشناسی ارشد خود را در این دانشگاه گذرانده بود.

1937- دپارتمان، اولین مجوز رسمی آموزش مهندسی صنایع برای توسعه حرفه ای از شورای مهندسلابی دریافت نمود.

1941- در حین جنگ جهانی دوم، دپارتمان مهندسی صنایع شروع به آموزش غیرنظامیان و افسران ارتش به عنوان بخشی از برنامه آموزش دفاعی مدیریت، دانش و مهندسی پرداخت.

1955- از طرف قوه مقننه 50 هزار دلار هزینه ساخت اولین آزمایشگاه اتوماسیون دانشگاهی جهان تخصیص داده شد. پروفسور چت لینسکی رییس این آزمایشگاه شد و به سراسر جهان برای برگزاری کنفرانس ها و دوره آموزشی پیرامون اتوماسیون سفر نمود.

1963- پروفسور انیونگ هام از کره به این دانشگاه آمد و یک گروه قدرتمند فنی را در طول 37 سال حضور خود در دپارتمان ایجاد نمود. او از طرف سازمان های بین المللی بسیاری مورد تقدیر قرار گرفت.

1973- نام این دپارتمان از مهندسی صنایع به مهندسی صنایع و سیستم های مدیریت تغییر یافت تا بدین وسیله بخش علوم دانشی و تحقیق در عملیات را نیز پوشش دهد.

1986- دانشگاه پنسیلوانیا، اولین و تنها دپارتمان مهندسی صنایع دارای سیستم های تولید چابک اتوماسیونی شده در تمام مقیاس در ایالات متحده بود.

1992- بن فرانکلین، برای مشارکت در توسعه مرکز عالی ریخته فلزات سرمایه گذاری را صورت داد که توسط دکتر باب ویت هدایت میشد.

1999- دپارتمان 5 میلیون دلار هدیه از هارولد و اینگ مارکوس دریافت نمود و به پاس قدر دانی نام دپارتمان به مهندسی صنایع و تولید هارولد و اینگ مارکوس تغییر یافت.

2000- شرکت پیشرو در صنعت ساخت ابزار ماشینی با مشارکت دپارتمان مهندسی صنایع اقدام به ساخت بزرگترین مرکز فنی هاس نمود. این مرکز شامل 11 مرکز ماشینکاری CNC و مراکز علمی و پژوهشی تابعه بود.

2007- مرکز مهندسی سازمان خدماتی با یک میلیون دلار هدیه هارولد و مارکوس تاسیس گردید تا دانشگاه پنسیلوانیا به عنوان اولین دانشگاهی که به مطالعه و آزمایش بر روی مهندسی خدمات بپردازد گردد. رییس این مرکز دکتر تری فریسز انتخاب گردید.

2009- سال 2009 صدمین سالگرد تاسیس دانشگاه بود.

2009- مرکز تحقیقاتی سیستم های قابل تحویل بهداشت و درمان تاسیس گردید تا دانشگاه پنسیلوانیا به عنوان اولین دانشگاه دارای مرکز حل مشکلات دسترسی و کیفیت بهداشت درمان گردد.

2010- لابراتور یادگیری جهانی با استفاده از هدیه پیتر و آنجل دال پزو تاسیس گردید. این لابراتوار، فضای مناسبی را برای دانشجویان و اساتید پنسیلوانیا فراهم می نماید تا با استفاده از تکنولوژی های ویدیویی پیشرفته با همکاران و شرکا در سراسر جهان ارتباط برقرار کنند.

با توجه به این وقایع مهم که در دانشگاه پنسیلوانیا روی داده است، این دانشگاه در سال 2012 در جایگاه 22 برترین دانشگاه های دنیا قرار گرفته است.

معرفی دانشکده صنایع دانشگاه پنسیلوانیا[ویرایش | ویرایش مبدأ]

مأموریت دانشکده ارائه برنامه های آموزشی و فعالیت های تحقیقاتی در زمینه های عملیات، اطلاعات و تصمیم گیری در طیف وسیعی از تنظیمات مختلف است. هیئت علمی از نظریه های خوب و افراد مناسب تاسیس شده است و در زمینه علوم مدیریتی و علوم اجتماعی تحقیقات بنیادی را انجام می دهد که مطالعات تحلیلی و تجربی را به مجموعه ای از مسائل مهم مطرح در بخش خصوصی و دولتی تبدیل می کند. این مسائل شامل تجارت الکترونیک، مدیریت زنجیره تامین، برنامه ریزی تولید و برنامه ریزی، توسعه محصول، سیستم های پشتیبانی تصمیم، استراتژی مبتنی بر اطلاعات، توسعه و اجرای سیستم ها و مدیریت ریسک و محیط زیست می باشد. در بخش تدریس، گروه دارای دوره های گوناگون در دوره های کارشناسی، MBA و Ph.D، سطوح مختلف در زمینه مدیریت عملیات (OM)، استراتژی اطلاعات، سیستم ها و اقتصاد (ISSE)، فن آوری اطلاعات و تصمیم گیری و علم مدیریت (IDT) و پروسه های تصمیم گیری (DP) است. هیئت علمی با استفاده از تخصص خود در تطبیق تئوری با چالش های پیش روی جامعه کسب و کار، با برجسته کردن مفاهیم از طریق مطالعات موردی و همچنین دیگر شرکای صنعتی و دولتی، از تخصص استفاده می کند. سه مرکز تحقیقاتی که با دفتر OPIM هماهنگ شده اند، فرصتی را فراهم می کنند تا دانش آموزان در زمینه تحقیقات زمینه ای شرکت کنند.

منابع[ویرایش | ویرایش مبدأ]

دانشنامه مهندسی صنایع (سید علیرضا بطحایی و سید حسین بطحایی)

سایت دانشکده صنایع دانشگاه پنسیلوانیا