دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه پرینستون

علامت و پرچم دانشگاه پرینستون
مکان دانشگاه پرینستون روی نقشه

تاریخچه[ویرایش | ویرایش مبدأ]

دانشگاه پرینستون یک دانشگاه تحقیقاتی لیگ خصوصی در پرینستون، نیوجرسی است. پرینستون که در سال 1746 در الیزابت به عنوان کالج نیوجرسی تاسیس شد، چهارمین موسسه آموزش عالی در ایالات متحده و یکی از نه کالج استانی است که قبل از انقلاب آمریکا مقرر شده است. در نه سال بعد به نیوآرکک در سال 1747 و سپس به محل فعلی تبدیل شد و در سال 1896 در دانشگاه پرینستون تغییر نام یافت. پرینستون آموزش های کارشناسی و فارغ التحصیل در علوم انسانی، علوم اجتماعی، علوم طبیعی و مهندسی را فراهم می کند. این مدرک حرفه ای را از طریق دانشکده روابط عمومی و بین المللی وودرو ویلسون، دانشکده مهندسی و علوم کاربردی، دانشکده معماری و مرکز مالی مالی Bendheim ارائه می دهد. این دانشگاه در ارتباط با موسسه مطالعات پیشرفته، معارف الهی پرینستون و کالج کوهستان وستمینستر دانشگاه ریدر است. پرینستون بزرگترین کمک هزینه برای هر دانش آموز در ایالات متحده است. از سال 2001 تا 2018، دانشگاه پرینستون توسط دانشگاه U.S. News & World Report رتبه اول یا دوم در میان دانشگاه های ملی را به خود اختصاص داده است .

دانشگاه پرینستون (به انگلیسی: Princeton University) در شهر پرینستون واقع در ایالت نیوجرسی، ایالات متحدهٔ آمریکاست.
جان فوربس نش بهمراه آلبرت اینشتین
این دانشگاه چهارمین دانشگاه قدیمی در ایالات متحده آمریکا و یکی از پرافتخارترین دانشگاه‌های جهان است. پرینستون را می‌توان خانه استادان بزرگ فیزیک وریاضی هم‌چون آلبرت اینشتین دانست.

در اوت 2018، 63 برنده جایزه نوبل، 15 مدال فیلد و 13 جایزه جایزه تورینگ با دانشگاه پرینستون به عنوان فارغ التحصیل، اعضای هیات علمی یا محققان وابسته است. علاوه بر این، پرینستون با 21 مدال برنده جوایز ملی، 5 برنده جایزه آبل، 5 مدال ملی جوایز علوم انسانی، 209 دانشمند رودز، 139 دانشمند کمپینگ گیتس و 126 دانشمند مارشال همراه شده است. دو تن از روسای جمهور ایالات متحده، دوازده قاضی دیوان عالی ایالات متحده (که سه نفر از آنها در حال حاضر در دادگاه خدمت می کنند) و میلیاردرهای متعدد زندگی می کنند و سران دولت های خارجی، در بین اعضای آویزان پرینستون شمرده می شوند. پرینستون همچنین بسیاری از اعضای برجسته کنگره ایالات متحده و کابینه ایالات متحده، از جمله هشت دبیر امور خارجه، سه دبیرخانه دفاع و سه نفر از پنج رئیس صندوق فدرال، فارغ التحصیل شده است.

این کالج سرمایه‌های آموزشی و مذهبی اسکاتلندی-ایرلندی آمریکا بود. پرینستون در سال ۱۷۵۶ به نیوجرسی آمریکا انتقال یافت.

میشل اوباما، دانش آموخته کلاس 1985 دانشگاه پرینستون

استادان و مفاخر[ویرایش | ویرایش مبدأ]

از استادان بنام دانشگاه پرینستون می‌توان به جان فوربس نش نابغهٔ ریاضیات و یکی از بزرگترین ریاضیدانان قرن معاصر و تاریخ بشر که موفق به دریافت جایزهٔ نوبل در سال ۱۹۹۴ شد جان نش و پل کروگمن، دریافت‌کننده جایزه نوبل اقتصاد سال ۲۰۰۸ اشاره کرد.

میشل لاوون رابینسون اوباما (به انگلیسی: Michelle LaVaughn Robinson Obama) (زاده ۱۷ ژانویه ۱۹۶۴ در شیکاگو، ایلینوی) وکیل، نویسنده آمریکایی است که به مدت هشت سال بانوی اول ایالات متحده آمریکا بود. او در سن ۲۸ سالگی با باراک اوباما ازدواج کرد و نخستین بانوی اول آمریکایی-آفریقایی در تاریخ ایالات متحده آمریکا می‌باشد . او دانش آموخته دانشگاه پرینستون و دارای دکترای حقوق از دانشگاه هاروارد است.

گردآورنده[ویرایش | ویرایش مبدأ]

رایکا محمدی