دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه میشیگان

دانشگاه میشیگان[ویرایش | ویرایش مبدأ]

میشیگان.png

دانشگاه میشیگان (به انگلیسی: University of Michigan)، یکی از معتبرترین و برترین دانشگاه‌های دولتی ایالات متحده آمریکامی‌باشد و در ایالت میشیگان و شهر ان‌آربور واقع شده‌است. این دانشگاه همچنین دارای دو پردیس دانشگاهی دیگر در شهرهایدیربورن و فلینت می‌باشد و یک مرکز پژوهشی در شهر دیترویت دارد. این دانشگاه یکی از اعضای بنیادین انجمن دانشگاه‌های آمریکایینیز می‌باشد. این دانشگاه قدیمی‌ترین دانشگاه ایالت میشیگان است که در سال ۱۸۱۷ میلادی در شهر دیترویت بنیانگذاری شد، درست ۲۰ سال پیش از اینکه منطقه میشیگان به‌طور رسمی به ایالت تبدیل شود.

نحوه پذیرش برای تمامی دوره ها[ویرایش | ویرایش مبدأ]

دانش‌آموختگان[ویرایش | ویرایش مبدأ]

دانشگاه میشیگان دارای یکی از بزرگترین گروه دانش‌آموختگان در بین دانشگاه‌های جهان است. در سال ۲۰۰۷ تعداد دانش‌آموختگان در قید حیات دانشگاه ۵۶۰۰۰۰ نفر اعلام شد. بودجه آموزشی دانشگاه بالغ بر یک میلیارد و صد و چهل میلیون دلار است که از جمله هنگفت‌ترین بودجه‌های تحقیقاتی در ایالات متحده‌است. این دانشگاه هم‌اکنون دارای دانشجو از همه پنجاه ایالت‌های آمریکا و بیش از ۱۰۰ کشور جهان است که در نوع خود کم‌نظیر است. نرخ پذیرش دانشجو در این دانشگاه تنها ۳۰ درصد می‌باشد که ورود به آن را بسیار سخت و دشوار می‌کند. سالیانه بیش از ۵۰ هزار متقاضی از سراسر آمریکا و جهان در دانشگاه میشیگان ثبت نام می‌کنند ولی تنها حدود ۱۵ هزار نفر موفق به گرفتن پذیرش می‌شوند. این دانشگاه بزرگ دارای بیش از ۴۰۰۰۰ دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلات عالی در رشته‌های گوناگونی از قبیل رشته‌های فنی، پزشکی، علوم پایه، هنر، علوم انسانی، زبان و ادبیات است. طبق رتبه‌بندی دانشگاه‌های آمریکا که هر ساله توسط وبگاه یو اس نیوز منتشر می‌شود، دانشگاه میشیگان از معدود دانشگاه‌هایدولتی آمریکا است که در تمامی رشته‌ها در بین چند دانشگاه دولتی برتر این کشور قرار دارد. دانشکده مهندسی انرژی هسته‌ای دانشگاه میشیگان و دانشکدهٔمهندسی صنایع این دانشگاه در بین تمامی دانشکده‌های دانشگاه‌های آمریکا رتبه اول و دوم را به خود اختصاص داده‌ند. در سال ۱۹۹۵ شورای ملی تحقیقاتاین دانشگاه را از لحاظ کیفیت برنامه‌های آموزشی در رده سوم بین دانشگاه‌های ایالات متحده آمریکا قرار داد.

برج برتون، اثر آلبرت کان

نامداران[ویرایش | ویرایش مبدأ]

این دانشگاه ۷ برنده جایزه نوبل، ۱۱۶ قهرمان المپیک، ۱۶ برنده جایزه مؤسسه مک آرتور و ۱۸ برنده جایزه پولیتزر را به جهان معرفی کرده‌است. از فارغ التحصیلان بنام این دانشگاه می‌توان به جرالد فورد رئیس‌جمهور سابق آمریکا و لاری پیج بنیان‌گذار شرکت گوگل اشاره کرد. مایکل فلپس ورزشکار سرشناس دارنده شانزده مدال المپیک و مدونا خوانندهٔ اسطوره‌ای موزیک پاپ نیز در این دانشگاه تحصیل کرده‌اند.

دانشگاه میشیگان دارای معتبرترین تیم‌های ورزشی در سطح دانشگاهی در ایالات متحده‌است. به خصوص تیم‌های فوتبال آمریکایی و هاکی دانشگاه در بین دانشگاه‌های کشور بسیار شناخته شده و قدرتمند هستند. ورزشگاه خانگی تیم فوتبال دانشگاه میشیگان بزرگترین ورزشگاه کشور آمریکا و سومین ورزشگاه ورزشی بزرگ جهان با گنجایش ۱۱۰۰۰۰ نفر می‌باشد.

گردآورنده[ویرایش | ویرایش مبدأ]

رایکا محمدی