دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه لولئو

دانشگاه فنی لولئو جزو 15 دانشگاه برتر سوئد میباشد و وزارت علوم این دانشگاه را جزو دانشگاه های ممتاز دسته بندی کرده است. رتبه این دانشگاه، 730 می باشد. این دانشگاه در 1 ژانویه 1971 تاسیس شده است و در سال 1997 مورد تایید دولت سوئد قرار گرفته است.

دانشگاه لولئو سوئد.jpg

برنامه های کارشناسی ارشد:

این دانشگاه  17 برنامه اصلی ارائه می دهد که عبارتند از مهندسی عمران، آب و هوا حساس ، برنامه ریزی شهری و ساختمان ، صنایع چوب و کاغذ ،طراحی فضاپیما همراه با برنامه های دیگر.

دانستن این نکته خالی از لطف نیست که در سال 1391 دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی شریف، با دانشگاه لولیای کشور سوئد در رشته های مهندسی ارگونومی و مهندسی صنایع در مقطع کارشناسی ارشد، دوره های مشترک ایجاد کرده بود. 50 درصد فعالیت های آموزشی این رشته ها به عهده اساتید دانشگاه صنعتی شریف و 50 درصد دیگر به عهده اساتید دانشگاه لولیای سوئد انجام شده بود.

برنامه کارشناسی ارشد در مهندسی نگهداری و تعمیرات

پروسه های عملیاتی و نگهداری موثر برای یک آینده ی پایدار بسیار مهم هستند. این برنامه کارشناسی ارشد برای پاسخگویی به نیازهای صنعتی و علمی طراحی شده است تا شما بتوانید حرفه ای را در یک صنعت و یا دانشگاه فنی و رقابتی دنبال کنیددف تعمیر و نگهداری این است که سیستم ها را از خطاهای ناشی از تشخیص زودهنگام و پیشگیری از مشکلات جلوگیری کنیم. کارایی و سودآوری شرکت به شدت به عملکرد تعمیر و نگهداری آنها وابسته است. با بهبود تعمیر و نگهداری، صرفه جویی های بزرگ می تواند در حالی که کیفیت و قابلیت اطمینان بهبود یافته است ساخته شده است. در این برنامه شما می آموزید که علل گسل ها را تجزیه و تحلیل کنید و پیشرفت ها را در روند انجام دهید. شما همچنین خواهید آموخت که چگونه راه حل هایی را که سبب کاهش مصرف انرژی و یا خرابی های پر هزینه می شود را به کار گیرید که به نوبه خود باعث ایجاد یک آینده ی پایدار می شود

شرح

این برنامه برای برآورده ساختن نیازهای صنعتی و علمی طراحی شده است. بنابراین، این برنامه شامل دوره های طراحی شده برای نگهداری سطح بالایی از آکادمیک در حین برخورد با مشکلات واقعی صنعتی است. دوره های آموزشی مانند "نظارت بر وضعیت و تعمیر و نگهداری مبتنی بر شرایط" یا "طراحی برای نگهداری"، از نمونه هایی از صنعت و روش های پیشرفته تر استفاده می کنند تا دانش آموزان را در مورد آنچه امروز انجام می دهند و چگونگی بهبود آن را یاد بگیرند. دوره های دیگر مانند "کنترل خودکار" و Maintenance از داده ها به تصمیم" برای کمک به دانش آموزان در توسعه مهارت ها و دانش خود در چگونگی فن آوری ارتباطات اطلاعاتی می تواند در راه حل های صنعتی اجرا شود. هدف ما این است که همه دانش آموزان در یک پروژه کارشناسی ارشد که مربوط به "دنیای واقعی" هستند و شرکت هایی مانند LKAB، Vattenfall، اداره حمل و نقل سوئدی، SSAB، Boliden، Saab Aerospace، Metso Minerals، ABB و SCA، پروژه هایی را برای دانشجویان ما ایجاد می کنند.

بازار کار

تقاضای روزافزون برای مهندسان تعمیر و نگهداری وجود دارد و با آموزش عالی شما باید بتوانید روش های تعمیر و نگهداری در محل کار را اجرا کنید. از آنجا که این برنامه برای حفظ استانداردهای علمی طراحی شده است، شما با پروژه های صنعتی مربوطه برای کسب دانش لازم برای هر دو صنعت و حرفه های دانشگاهی کار می کنید.

دانش آموزان از کشورهای خارج از اتحادیه اروپا / EEA

به طور کلی، تمام دانش آموزان کشورهای خارج از اتحادیه اروپا / EEA باید اجازه اقامت برای تحصیل در دوره ای بیش از سه ماه در یک دانشگاه یا کالج سوئد داشته باشند.

وقتی که پذیرفته شد و هزینه پرداخت شده است، در اسرع وقت در نزدیکترین سفارت یا کنسولگری سوئد برای ویزای سوئدی خود درخواست کنید.

فرم های درخواست در سفارت یا کنسولگری سوئد یا از وب سایت اداره مهاجرت سوئدی www.migrationsverket.se