دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی برلین

Technische Universität Berlin.jpg

۱.درباره ی دانشگاه برلین[ویرایش | ویرایش مبدأ]

لوگوی دانشگاه برلین
دانشگاه فنی برلین (به آلمانی: Technische Universität Berlin) یا ت.او برلین (TU Berlin) یکی از چهار دانشگاه شهر برلین می‌باشد. این دانشگاه در سال ۱۸۸۴ طبق نقشه‌های ریشارد لوکائه (Richard Lucae) ساخته شد. ساختمان اصلی آن در محلهٔ شارلوتنبورگ (Charlottenburg) در خیابان.Juni ۱۷ امروزی واقع شده‌است. حدود ۲۸٬۰۰۰ دانشجو در این دانشگاه مشغول تحصیل می‌باشند. این دانشگاه عضو TU ۹ که در آن ۹ دانشگاه صنعتی و بزرگ آلمان مشارکت دارند، می‌باشد. با اختصاص دادن حدود %۲۰ ظرفیت دانشگاه به دانشجویان خارجی، پذیرش بین‌المللی دانشجوی آن در میان دانشگاههای آلمان از همه بیشتر می‌باشد. هیئت علمی دانشگاه دارای ۸ عضو برندهٔ جایزهٔ نوبل می‌باشد.

۲.تاریخچه[ویرایش | ویرایش مبدأ]

هستهٔ اصلی دانشگاه امروزی بر مبنای دستورات فریدریش دوم در تاریخ ۱ نوامبر ۱۷۷۰ پایه‌ریزی شد. مؤسسهٔ آموزشی کوه و معدن‌شناسی که بعدها به برگ آکادمی برلین(Bergakademie Berlin) تغییر نام یافت، با طرح‌های کارل آبراهام گرهارد (۱۷۳۸–۱۸۲ ۱) تأسیس شد.

شعار ما ایده‌هایی برای آینده داریم Wir haben die Ideen für die Zukunft
نوع Public university
تأسیس‌شده ۱۷۷۰/۱۷۹۹/۱۸۷۹ ۱۹۴۶
رئیس دانشگاه یوئرگ اشتاینباخ (از آوریل ۲۰۱۰)
کارمندان مدیریتی 7,499 (WS 2009/10)
دانشجویان 29,234 (WS 2009/10)
موقعیت برلین، آلمان

دوره های تحقیقاتی و دکترا نمره ی کل: 6.5

حداقل نمره ی هر بخش:6

نمره ی کل: 85  نمره ی کل: 580

دانشجویانی که مدرک تحصیلی از کشورهای خارجی دارند باید برای اکثر رشته های کارشناسی و کارشناسی ارشد آزمون زبان آلمانی را پشت سر بگذارند:

• آزمون DaF deutsch as a foreign language)): حداقل نمره ی 4 در هر 4 بخش

یا

• کسب نمره ی قبولی در آزمون DHS-2
  • و اگر واجد شرایط قبولی در آزمون ها نیستند میتوانند در کلاس های آموزش آلمانی شرکت کنند.

زمان اپلای  در مقاطع مختلف در دانشگاه صنعتی برلین[ویرایش | ویرایش مبدأ]

• ترم زمستان: 15 مارس 2017
  • ترم زمستان: 15 می 2017

هزینه ها و شهریه ی تحصیلی دانشجویان بین المللی دانشگاه صنعتی برلین[ویرایش | ویرایش مبدأ]

شهریه ی تحصیل در دانشگاه صنعتی برلین در مقاطع مختلف به طور میانگین مبلغی در حدود 11000 تا 20000 یورو است، که این مبلغ می بایست در مراحل مختلف پرداخت گردد. همچنین این مبلغ بخشی از هزینه های جانبی را نیز در بر می گیرد.

بورسیه ها و کمک هزینه های بین المللی دانشگاه  صنعتی برلین[ویرایش | ویرایش مبدأ]

دانشگاه صنعتی برلین بورسیه های متنوعی را برای دانشجویان این دانشگاه در نظر گرفته است. این بورسیه ها بخش اعظمی از هزینه های تحصیلی و زندگی در برلین را در بر می گیرد.

کمک هزینه ی DAAD  (Deutscher Akademischer Austauschdienst)

برای تامین هزینه ها در کشور آلمان کمک هزینه های متعددی وجود دارد که مهمترین آنها DAAD است. استفاده ازDAAD  یکی از بهترین و ساده ترین راه ها برای اخذ بورسیه است. DAAD توسط وزارت آموزش و پرورش آلمان حمایت می شود. این شرکت بورسیه های مختلفی را به طیف وسیعی از کشورهای سراسر جهان، شامل اکثر کشورهای انگلیسی زبان ارائه می کند. این سازمان بیش از 80 کمک هزینه برای تحصیل در حوزه ی اقتصاد دارد. این کمک هزینه بخش اعظمی از هزینه های زندگی در شهر برلین و تنها بخش کوچکی از هزینه های تحصیلی را پوشش میدهد.

کمک هزینه ی KAAD

کمک هزینه ی KAAD بیشتر هزینه های زندگی در شهر برلین را پوشش داده اما بخش کوچکی از شهریه و هزینه های تحصیلی را شامل تامین می کند. مبلغ این بورسیه مبلغی حدود 1550 یورو در ماه است. همچنین شرایط خاصی مانند شرط معدل و… برای اخذ کمک هزینه ی KAAD مورد نیاز است.

اقامتگاه ها و خوابگاه های دانشگاه صنعتی برلین[ویرایش | ویرایش مبدأ]

دانشگاه صنعتی برلین اقامت گاه ها و خوابگاه های متنوعی برای دانشجویان این دانشگاه فراهم کرده است: آپارتمان های خصوصی، خوابگاه ها و اقامت گاه های مشترک. همچنین برای اقامت کوتاه مدت در برلین، هتل های با اجاره ی 20 تا 100 یورو به ازای هر شب در دسترس هستند.

خوابگاه ها

خوابگاه ها با اتاق های یک، دو و چند نفره و امکانات کامل، سرویس بهداشتی و آشپزخانه ی مشترک مبلغ اجاره بین 180 تا 300 یورو به ازای هر ماه.

آپارتمان ها

آپارتمان های خصوصی با امکانات کامل شامل اینترنت و… . مبلغ اجاره حدود 280 تا 400 یورو به ازای هر ماه.

اقامت گاه های مشترک

این اقامت گاه ها به صورت آپارتمان های 2 تا 4 نفره با امکانات کامل ارائه می شوند. هزینه ی اجاره بین 220 تا 310 یورو به ازای هر ماه.

_______________________________________

گردآوری کننده : مهتاب ابراهیمی