دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه زوریخ

1024px-Zürich - Universität Zürich IMG 1204.jpg

دانشگاه زوریـخ[ویرایش | ویرایش مبدأ]

دانشگاه زوریخ یک دانشگاه دولتی در شهر زوریخ سوئیس است که در سال ۱۸۳۳ میلادی تاسیس شده است. این دانشگاه که اکنون بزرگترین دانشگاه در کشور زوریخ محسوب می شود بیش از ۲۶.۰۰۰ دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی دارد. از دانش آموختگان مطرح این دانشگاه می توان به آلبرت انیشتین در رشته فیزیک، در پزشکی، والتر رادولف هس، تئودور مومسن در ادبیات اشاره کرد.

دانشگاه زوریخ، با بیش از ۲۶٬۰۰۰ دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی، بزرگ‌ترین دانشگاه در کشور سوئیس محسوب می‌شود. در حال حاضر این دانشگاه دارای دانشکده‌های هنر، اقتصاد، حقوق، علوم پزشکی، دام‌پزشکی، علوم کاربردی،الهیات و فلسفه است.

دانشکــده ها[ویرایش | ویرایش مبدأ]

دانشگاه زوریخ در حال حاضر ۸ دانشکده دارد که در جدول زیر آمده است:

زوریخ.png

رشته های دانشگاه زوریخ[ویرایش | ویرایش مبدأ]

تقریبا اکثر رشته هایی که دانشکده های آن ها در دانشگاه زوریخ وجود دارد در این دانشگاه تدریس می شود. اما برخی از مهمترین و معمول ترین رشته ها در جدول زیر آمده اند که به ان ها اشاره می شود:

زوریخ رشته ها.png
University of Zurich uniabroad 2.jpg

هزینه تحصیل در دانشگاه زوریخ[ویرایش | ویرایش مبدأ]

هزینه های تحصیل در دانشگاه زوریخ سوئیس بر اساس اینکه دانشجوی دوره دکترا می باشید یا خیر متفاوت است. بنابراین نرخ ثابت شهریه برای دانشجویان غیر از دکترا برای هر ترم ۷۲۰ فرانک و برای دانشنجویان دوره دکترا ۱۵۰ فرانک برای هر ترم اعلام شده است. البته جدا از نرخ ثابت شهریه هزینه های دیگری نیز وجود دارد که اجباری هستند مانند استفاده از مجموعه های و متابخانه های دانشگاه ( ۱۵ فرانک در ترم)، انجمن علمی و ورزشی دانشگاه (۲۵ فرانک در ترم)، ملزومات دانشجویی( ۲.۵۰ فرانک در ترم)، ، صندوق کمک هزینه تحصیلی( ۶.۵۰ فرانک در ترم)، که جمعه در طول ترم ۴۹ فرانک نیز جهت استفاده از این خدمات به مبلغ شهریه افزوده می شود.

خوابگاه دانشگاه زوریخ[ویرایش | ویرایش مبدأ]

خوابگاه های دانشجویی دانشگاه زوریخ، توسط موسسات مختلفی که در ارتباط با دانشگاه اما مستقل عمل می کنند اداره می شوند. در واقع هیچ یک از دانشگاه در زوریخ اداره خوابگاه های دانشجویی ندارند. این خوابگاه ها می توانند مبله و یا غیر مبله باشند. پیشنهادات اسکان بر روی بردها و تابلوهای آگهی دانشگاه ها و موسسات نیز وجود دارد و دانشجویان می توانند از آن ها برای یافتن خوابگاه و محل اقامت مناسب خود استفاده کنند. خوابگاه هایی نیز برای دانشجویانی که اقامت کوتاهی در زوریخ دارند ارائه می شود. وب سایت دانشگاه زوریخ جزئیات بیشتری در رابطه با یافتن این خوابگاه ها در اختیار قرار می دهد.

هزیـنه های زندگی[ویرایش | ویرایش مبدأ]

هزینه های زندگی افراد به عوامل بسیاری بستگی دارد اما متوسط هزینه یک زندگی دانشجویی بر اساس جدول زیر است:

Screenshot .png

حداقل هزینه ای که برای هزینه های زندگی در شهر زوریخ پیش بینی می شود ۲۰۰۰ فرانک سوئیس برای هر ماه است.

کمک هزینه تحصیلی به دانشجویان[ویرایش | ویرایش مبدأ]

دانشگاه زوریخ به دانشجویانی که با مشکلات مالی مواجه هستند کمک هزینه هایی و وام هایی را پرداخت می کند. این دانشگاه به دانشجویانی که والدین آن ها درآمد پائینی دارند و یا برای مدت کوتاهی با مشکل مالی مواجه شده اند در جهت رفع مشکل و پرداخت کمک هزینه و شهریه دانشگاه مشاوره داده و درصدد رفع آن برمی آید. آخرین مهلتی که برای ارائه درخواست کمک هزینه مالی تعیین شده است برای ترم بهار، ۱ فوریه و برای ترم پائیز ۱۵ آگوست است. آخرین مهلت ارائه درخواست وام از دانشگاه زوریخ، برای ترم بهار، ۱ فوریه و ۱ آپریل و برای ترم پائیز ۱۵ آگوست و ۱ نوامبر است. برای دریافت اعتبارات کوتاه مدت از دانشگاه نیز هر زمانی می توانید درخواست دهید.

استـادان مشهــور[ویرایش | ویرایش مبدأ]

• امیل تئودور کوخر، برندهٔ جایزه نوبل فیزیولوژی و پزشکی در سال ۱۹۰۹
  • ماکس فون لائو، برندهٔ جایزه نوبل فیزیک در سال ۱۹۱۴
  • شارل ادوارد گیوم، برندهٔ جایزه نوبل فیزیک در سال ۱۹۲۰