دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه دالاس

UDallas logo.png
سالن نجاری یکی از ساختمان‌های اصلی در محوطه دانشگاه دالاس

دانشگاه دالاس[ویرایش | ویرایش مبدأ]

دانشگاه دالاس مؤسسه آموزش عالی مستقل و خصوصی منطقه‌ای کاتولیک در ایروینگ تگزاس است.

۸۰ درصد از فارغ‌التحصیلان این دانشگاه که در سال ۲۰۱۰ در برنامه‌های بین‌المللی برای تحصیل در خارج از کشور شرکت کردند در شش ردهٔ بالای کل دانشجویان موسسات آموزش عالی در ایالات متحده قرار گرفتند.

نکات قابل توجه[ویرایش | ویرایش مبدأ]

دانشگاه تگزاس در دالاس درباره دانشگاه دانشگاه تگزاس در دالاس (The University of Texas at Dallas) یا به طور خلاصه UTD یکی از دانشگاه های مجموعه دانشگاه تگزاس است. بزرگترین و معروفترین دانشگاه این مجموعه، دانشگاه تگزاس در آستین می باشد. UTD نباید با دانشگاه دالاس اشتباه گرفته شود. UTD یک دانشگاه دولتی (غیر خصوصی) است. UTD دانشگاه نسبتا جوانی است که با حدود 40 سال سابقه در حال حاضر در حال جهش بزرگی در رتبه بندی علمی می باشد. برای اطلاعات بیشتر به [1] مراجعه کنید. این توسعه دانشگاه شامل ایجاد ساختمان جدید مهندسی، ساختمان جدید علوم طبیعی و ریاضیات، اضافه کردن رشته مهندسی مکانیک و همچنین ارتقاء کیفی رشته مدیریت بوده است. اساتید و دانشجویان بر اساس آمار پاییز سال 2007، تعداد کل دانشجویان 14,556 و تعداد کل اساتید 767 نفر است. از این میان دانشکده مدیریت با 4,522 دانشجو و دانشکده مهندسی و علوم کامپیوتر با 2,656 دانشجو بزرگترین گروه دانشجویان را تشکیل می دهند. (منبع: مرکز آمار دانشگاه)

از اساتید ایرانی دانشگاه می توان افراد زیر را نامبرد: مهندسی برق: مهرداد نورانی، آریا نصرتی نیا، ناصر کهتر نواز، کامران کیاصالح، عیسی پناهی مهندسی کامپیوتر: روزبه جعفری (منبع:وبسایت دانشکده مهندسی و علوم کامپیوتر) جمعیت ایرانیان معمولا بحثهای مربوط به تعداد ایرانیان یک منطقه همراه با شایعات و اغراقهای فراوان است. اما این منطقه از تگزاس، به خصوص شهر Plano، به اندازه ای ایرانی دارد که 2 مجله پرستو و شهروند ، یک فرهنگسرا، چندین مغازه و رستوران ایرانی مشغول فعالیت در این منطقه باشند. تعداد افرادی که از ایران برای ادامه تحصیل به UTD آمده اند دقیقا مشخص نیست، اما بین 15 تا 40 نفر حدس معقولی به نظر می رسد. تعداد قابل توجهی نیز ایرانی الاصل متولد آمریکا در UTD مشغول به تحصیل هستند. وضعیت زندگی پردیس مرکزی UTD در حومه شهر دالاس و در واقع در شهر ریچاردسون واقع است. ایالت تگزاس به نسبت ایالت ارزانتر و در عین حال از نظر زندگی در سطح قابل قبولی است. قیمت موردانتظار برای یک آپارتمان ساده یک خوابه در شهر Richardson حدود 700 تا 800 دلار، و در شهر Plano که 20 دقیقه رانندگی لازم دارد حدود 500 تا 700 دلار است. خود دانشگاه دارای یک مجموعه آپارتمانی مسکونی است که تحت نظارت دو شرکت خصوصی و تحت نامهای Waterview Parkway و University Village اداره می شود.
سالن SB دانشگاه دالاس برج برانیف در پس زمینه دیده می‌شود
اجاره یک آپارتمان در سال 2008 یک خوابه حدود 700 دلار و یک خواب از دو خوابه حدود 550 دلار می باشد. این اجاره شامل هزینه برق نمی شود، و این آپارتمانها تنها یخچال، ماشین ظرفشویی، (بعضا ماشین لباسشویی و خشک کن) و اجاق گاز برقی دارد. این بدین معنیست که آپارتمان لوازم زندگی (مبل، میز، صندلی، مایکروویو، ...) ندارد مگر آنکه همخانه ای شما قبلا مقداری اسباب زندگی تهیه کرده باشد و آنرا با شما شریک شود.(منبع: سایت مربوط به یکی از مجموعه آپارتمانها)(قیمت ها مربوط به سال 2008 هستند.) حمل و نقل شهر دالاس نیز همچون اکثر شهرهای آمریکا دارای سرویس حمل و نقل عمومی چندان مطلوبی نیست. با این وجود UTD سعی کرده تا با ایجاد یک خط شاتل اختصاصی بین دانشگاه و مراکز خرید نزدیک به دانشجویان کمک کند. همچنین یک خط برای ارتباط بین مراکز مختلف دانشگاه که در نقاط مختلف شهر هستند نیز راه اندازی شده است. هر دو این خطوط از ابتدای سال 2008 افتتاح شده، و هنوز دز حال تغییر برای سرویس رسانی بهتر می باشند. اما همچنان ادامه زندگی صرفا با استفاده از حمل و نقل عمومی بسیار سخت، و خرید خودروی شخصی بهترین راه برای رفت و آمد است. خرید خودرو و دریافت گواهینامه به حداقل حدود 2 تا 4 ماه وقت نیاز دارد. هرچند میزان دقت شما و پس اندازی که برای خرید دارید بی تاثیر نیست.

گردآورندگان[ویرایش | ویرایش مبدأ]

رایکا محمدی ،