دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه دارت موس

Screensho.png

کالج دارتموث[ویرایش | ویرایش مبدأ]

دانشگاه دارتموث (به انگلیسی: Dartmouth College) از قدیمی‌ترین دانشگاه‌های آمریکا به حساب می‌آید، و در نیوهمپشر قرار دارد.

دارتموث کالج یک کالج خصوصی می‌باشد که در شهر هانوور و در سال ۱۷۶۹ تأسیس شده‌است و از لحاظ قدمت نهمین کالج قدیمی در کشور آمریکا می‌باشد.

کالج دارتموث یک موسسه خصوصی است که در تاسیس شده است 1769.

شهریه در کالج دارتموث هستند $50,000 (تقریبا.).

کالج دارتموث, واقع در Hanover, نیوهمپشایر, ارائه می دهد طیف گسترده ای از فعالیت های دانش آموز. تقریبا 25 درصد از دانش آموزان در NCAA بخش ورزش من اول دانشگاه یا دانشکده دارتموث شرکت. بیشتر از 90 درصد از دانش آموزان در در دانشگاه مسکن زندگی, که شامل سالن های محل اقامت, برادری و خواهری خانه, به Coeds کالج مورد تایید و جوامع در مقطع کارشناسی. تقریبا 60 درصد از دانش آموزان اعضای سازمان های یونانی, که به عنوان هاب از زندگی اجتماعی در دارتموث خدمت. تفرج باشگاه - قدیمی ترین و بزرگترین باشگاه دانشگاهی تفرج در کشور - سازمان دانشجویان محبوب ترین در دارتموث است, ارائه فعالیت در فضای باز, اعزامی, اجاره دنده و دوره.

کالج دارتموث است از هنر در مقطع کارشناسی و علوم و بخش های مهندسی و چهار برنامه های تحصیلات تکمیلی شامل, که شامل مدرسه پهلو ممتاز کسب و کار, مدرسه تایر دانشکده مهندسی و Geisel پزشکی. بنیاد کارنگی دارتموث به عنوان یک دانشگاه با طبقه بندی کرده است “فعالیت های پژوهشی بسیار بالا است.” بیشتر از 50 درصد از دانش آموزان در بسیاری از برنامه های خارج از دانشگاه های ارائه شده در بیش از شرکت 20 کشور در سراسر جهان. فارغ التحصیلان دارتموث برجسته شامل تئودور Geisel (همچنین دکتر شناخته شده. سوس), خالق تلویزیون نشان می دهد “آناتومی گری” شاندا رایمز و ایالات متحده قرار گرفت سابق. وزیر خزانه داری تیموتی گایتنر. این فیلم کمدی کلاسیک “خانه حیوانات” آزادانه در یک سری از داستان از یک برادری در دارتموث بر اساس.

دانشکده ها[ویرایش | ویرایش مبدأ]

• علوم انسانی
  • اقتصاد
  • آموزش و پرورش