دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه تافتس

Tufts.png

دانشگاه تافتــس[ویرایش | ویرایش مبدأ]

دانشگاه تافتس یا تافتز (به انگلیسی: Tufts University) یکی از دانشگاه‌های ایالات متحده آمریکا بوده و در ماساچوست واقع است.

پیر امیدیار مؤسس شرکت eBay و ناصر طالب‌زاده پزشک ایرانی از دانش آموختگان دانشگاه تافتس هستند.

Ginn Library at the Fletcher School

اگر دوست دارید دور و برتان پر باشد از بهترین و با هوش ترین دانشجویان و دانشگاهی های جهان، تقریباً می توان گفت بهتر از بوستون گیرتان نمی آید، به ویژه اگر شهر دانشجویی کمبریج ماساچوست که در نزدیکی آن واقع است را نیز در نظر بگیرید. این منطقه میزبان مؤسسه ی تکنولوژی ماساچوست یا همان MIT و دانشگاه هاروارد است که در رده بندی برترین دانشگاه های جهان به ترتیب رتبه های اول و دوم را به خود اختصاص داده اند. از جمله دیگر دانشگاه های برتر بوستون می توان به دانشگاه بوستون (با رتبه ی ۹۱)، دانشگاه تافتس (با رتبه ی ۲۵۲) دانشگاه برندیس (با رتبه ی مشترک ۳۸۱)، کالج بوستون (با رتبه ی ۲۸۲) و دانشگاه نورث ایسترن (با رتبه ی ۳۶۵) اشاره کرد.

محدوده ی بوستون به هنر و فرهنگ نیز معروف است، مکان های عمومی پر رونق و علاقه به ورزش، از جمله ویژگی های دیگر این شهر محسوب می شوند.

بدنـه دانشجویی دانشگاه تافتس[ویرایش | ویرایش مبدأ]

جدول مردم شناسی دانشجویان دانشگاه تافتس ماساچوست - 2016