دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه بریستول

Bristol.png

دانشــگاه بریســتول[ویرایش | ویرایش مبدأ]

بریستول یک دانشگاه تحقیقاتی و پر جنب و جوش واقع در جنوب غربی انگلستان است.

دانشگاه بریستول به واسطه کیفیت برجسته آموزشی و پژوهشی، امکانات عالی و دانشجویان و پرسنل بسیار مستعد در سطح بین المللی شناخته شده است و یکی از بهترین دانشگاه های بریتانیا به حساب می آید.

این دانشگاه دارای رتبه 71 در بین دانشگاه های جهان است و همچنین نمایندگانی در جایزه نوبل دارد. این دانشگاه دارای ارتباط قوی با صده نفر از کارفرمایان اعم از کسب و کارهای بزرگ را دارد.

به گزارش خبرنگار گروه علمی و خبرگزاری فارس، براساس بررسی‌های صورت گرفته، دانشگاه بریستول به واسطه کیفیت برجسته آموزشی و پژوهشی، امکانات عالی و دانشجویان و پرسنل بسیار مستعد خود، در سطح بین المللی شناخته شده است.

همچنین، این دانشگاه یکی از بهترین دانشگاه‌های انگلیس محسوب می‌شود؛ دانشجویان بریستول در یک محیط علمی غنی رشد می‌کنند که توسط تحقیقات جهانی پیشرو معرفی می‌شود.

این دانشگاه تحقیقاتی و پر جنب و جوش واقع در جنوب غربی انگلستان است.

امروز، این دانشگاه بیش از 200 رشته از جمله هنر، علوم پزشکی، علوم، مهندسی، علوم اجتماعی و قانون، و علوم سلامتی را ارائه می‌دهد.

این دانشگاه به 25 مرکز علمی و  به شش دانشکده تقسیم شده است.

براساس اطلاعات موجود، دانشگاه بریستول دارای ارتباط قوی با صدها نفر از کارفرمایان، اعم از کسب و کارهای کوچک در سراسر جهان است.

بریستول یکی از دانشگاه ‌ای محبوب و موفق در انگلستان است و در رتبه بندی دانشگاه های جهان QS 2016 بین 50 دانشگاه برتر جهان قرار گرفت.

در سال 2015، بریستول نخستین شهر انگلیس بود که جایزه پایتخت سبز اروپا را به دست آورد.

روزنامه ساندی تایمز، بریستول را بهترین شهر برای زندگی در انگلیس براساس فرهنگ و نزدیکی به حومه‌های زیبا معرفی کرده است.

دانشگاه بریستول انگلستان در سال 2018 در رتبه 601 از میان 800 دانشگاه برتر دنیا قرار گرفته است.

این بررسی در سایت «topuniversiteis» منتشر شده است.

دانشــکده هـا[ویرایش | ویرایش مبدأ]

1. هنر