دانشکده تکنولوژی،سیاست و مدیریت دانشگاه صنعتی دلفت

Delft University of Technology.png

دانشگاه صنعتی دلفت(TU Delft)[ویرایش | ویرایش مبدأ]

دانشگاه صنعتی دلفت (TU Delft) در سال ۱۸۴۲ تاسیس شده است (زمانی که پادشاه ویلم دوم هلند آکادمی سلطنتی را برای آموزش مهندسین و کارمندان دولت تاسیس کرد). این موسسه در سال ۱۹۸۶ به دانشگاه پیوسته است و در حال حاضر قدیمی ترین و بزرگترین دانشگاه فناوری در هلند است. رشته های دانشگاه دلفت هلند بر اساس تحقیقات و امکانات وزارت علوم نانو در دانشکده علوم کاربردی می باشد. طبق آخرین رتبه بندی موسسه معتبر QS این دانشگاه در رتبه 52 جهان و در سطح کشور هلند در رتبه 15 قرار دارد.

دانشگاه دولتی دلفت بیش از ۱۹٫۰۰۰ دانشجو (فارغ التحصیل و در حال تحصیل ) دارد که بیش از ۳٫۳۰۰ نفر از انها محقق علمی و بیش از ۲٫۲۰۰ نفر پشتیبان و کادرمدیریتی دارد .

دانشگاه دلفت یک دانشگاه پژوهشی است که همیشه سعی داشته تعادل مناسبی بین تئوری و عمل در پروژه و کار های علمی در مراکز تحقیق دانشگاه ایجاد کند . این امر نیز موجب می شود دانشجویان در دانشگاه دلفت قادر به بدست اوردن مهارت های مهندسی که از  نیاز های اینده ی آنها در فرصت های شغلی در اینده است باشند.

دانشکده ها[ویرایش | ویرایش مبدأ]

این دانشگاه با وسعت ۱۶۱ هکتار، یکی از بزرگترین محوطه های دانشگاهی را در جهان دارد. دانشگاه دلفت دارای ۸ دپارتمان می باشد:

“معماری”، “مهندسی عمران و علوم زمین”، “مهندسی برق، ریاضیات و علوم کامپیوتر”، “مهندسی طراحی صنعتی”، “مهندسی هوافضا”، “تکنولوژی، سیاست و مدیریت”، “علوم کاربردی” و “مهندسی مکانیک، دریا و مواد”

برای اطلاعات بیشتر درباره رشته های این دانشگاه به این لینک مراجعه کنید.

دانشگاه دلفت هلند در حدود هشتاد دانشکده و حدود ۱۶،۰۰۰ دانشجو و با جامعه دانشجویی بین المللی سازماندهی شده است و ۱۴ دوره کارشناسی و بیش از ۳۰ دانشجوی کارشناسی ارشد در رشته طراحی، مهندسی و علمی ارائه می دهد. در حالی که تمام مقاطع کارشناسی ارشد به زبان انگلیسی تدریس می شود، ولی بیشتر برنامه های مقطع کارشناسی در هلند تدریس می شود. TU دلفت با حمایت از مشارکت های استراتژیک با صنعت، دولت ها، انجمن های تجاری و دانشگاه های متعددی در هلند و در سراسر جهان، بر روی آموزش های خود متمرکز است.

دانشکده تکنولوژی،سیاست و مدیریت[ویرایش | ویرایش مبدأ]

دانشکده فناوری، سیاست و مدیریت دانشگاه TU Delft در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشجو می پذیرد. این دانشکده از طریق آموزش و تحقیقات بین‌المللی خواهان مشارکت با راه‌حل‌های پایدار برای مشکلات اجتماعی پیچیده است. تحقیقات دانشکده بر روی سیستم‌های مقیاس بزرگ اجتماعی - فنی مانند زیر ساخت‌ها برای حمل و نقل، انرژی و مخابرات تمرکز دارد.

این دانشکده شامل سه بخش اصلی می باشد که هر کدام به 3 زیربخش تقسیم می شوند:

• Engineering Systems and Services department
    • Energy and Industry
    • Information and Communication Technology
    • Transport and Logistics
  • Multi Actor Systems department
    • Policy Analysis
    • Policy, Organisation, Law and Gaming
    • Systems Engineering and Simulation
  • Values, Technology and Innovation department
    • Ethics/Philosophy of Technology
    • Safety and Security Science
    • Economics of Technology and Innovation

برنامه کارشناسی ارشد دانشکده:[ویرایش | ویرایش مبدأ]

پنج برنامه به زبان انگلیسی تدریس می شود که شامل موارد زیر است:

مهندسی و تجزیه و تحلیل سیاست (EPA)

مهندسی و مدیریت سیستم های پیچیده (COSEM)

مدیریت فناوری (MOT)

حمل و نقل، زیرساخت و ترابری (TIL)

محیط زیست صنعتی (مدرک کارشناسی ارشد مشترک با دانشگاه لیدن)

اساتید دانشکده:[ویرایش | ویرایش مبدأ]

برای آشنایی با اساتید این دانشکده به این لینک مراجعه کنید.

TU Delft.jpg

موقعیت جغرافیایی[ویرایش | ویرایش مبدأ]

موقعیت مکانی دانشگاه

دانشگاه Delft در غرب کشور هلند در شهر دلف (Delft) در شمال شهر رتردام (Rotterdam) واقع است. موقعیت مکانی این دانشگاه در تصویر مشخص شده است.

نحوه پذیرش دانشجو[ویرایش | ویرایش مبدأ]

دانشگاه دلفت در کشور هلند در سطح بین الملل کاملا موفق است چنان که بیش از ۱۰۰ ملیت دانشجو را در خود می بیند و در حال حاضر ۳۰ درصد از آن ها در مقطع کارشناسی در حال تحصیل و حدود ۶۰ درصد آن ها در مقطع دکتری در حال تحصیل اند .

در دانشگاه دلفت افرادی که قصد تحصیل را دارند از هر کشوری که هستند شرایط خود را دارند یعنی شخصی که قصد تحصیل در مقطع کارشناسی را دارد و دیپلم امریکا را دارد با شخصی که دیپلم چین یا نیجریه را دارد  شرایط ورود آن شخص فرق می کند.

اما به طور کلی برای همه ی افراد نیاز هایی وجود دارد که انها باید دارا باشند . همچنین لازم به ذکر است که در دانشگاه دلفت اکثرا به زبان هلندی تدریس میشود به جز بعضی رشته ها و بعضی کتابها که باید به زبان انگلیسی تدریس شوند .

از حداقل نیاز هایی که برای ورود به دانشگاه دلفت است داشتن حداقل TOEFL 70 اینترنتی و دارا بودن حداقل IELTS 5.5. اما برای تحصیل در مقاطعی چون کارشناسی و ارشد در رشته های مهندسی حداقل TOEFL Ibt 90  اینترنتی و دارا بودن IELTS 6.5  از الزامات است.

برنامه های دانشگاه[ویرایش | ویرایش مبدأ]

دانشگاه دلفت در کشور هلند دارای ۱۶ برنامه کارشناسی و بیش از ۳۵ برنامه در مقطع کارشناسی ارشد است . در دانشگاه دلفت کلیه برنامه ها به زبان هلندی تدریس می شود اما در بعضی زمینه ها از جمله علوم کاربردی زمین و هوافضا در مقطع کارشناسی به زبان انگلیسی تدریس می شود .

شهریه دانشگاه[ویرایش | ویرایش مبدأ]

شهریه دانشگاه Delft برای دانشجویان بین الملل در مقطع تحصیلات تکمیلی برای یک سال، با توجه به رشته مورد نظر، بین ۱۶۰۰۰ تا ۱۸۰۰۰ دلار متغیر است، در حالی که این مقدار برای دانشجویان بین الملل در مقطع لیسانس، در حدود ۱۰۰۰۰ تا ۱۲۰۰۰ دلار است. با این حال، می توانید برای اطلاع دقیق از شهریه رشته مورد نظر خود به سایت دانشگاه Delft مراجعه کنید.

_______________________________________________

گردآورنده : سمانه قاضی زاده