ایده ها و طرحهای فراتر از موضوعات فوق

ایده های ایجاد وگسترش شهر چابک و هوشمند[ویرایش | ویرایش مبدأ]

این ایده ها توسط دفتر همکاری‌های علمي، فناوری و صنعتي دفتر تعاملات با شهرداری‌ها دانشگاه علم و صنعت ایران در فایل زیر مطرح شده است:

پرونده:پیشنهاد شهری چابک و هوشمند.pptx

ایده های بدیع[ویرایش | ویرایش مبدأ]

ایده های بدیع و یا تاریخی با استفاده از قران و منابع اسلامی که بصورت معجزه ، کرامت و غیر آنها بوده اما امکان تحقق برخی از آنها توسط بشر وجود دارد از سوی یکی از اعضا هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت ایران در مصاحبه با ایکنا به بحث گذاشته شده است( توجه شود همانطور که بسیاری از ایده هایی که ژول ورن فرانسوی و دیگران در اواخر قرن 19 در داستان ها و آثارشان مطرح کرده بودند، یک قرن بعد تحقق بخشیده شد این ایده ها نیز زمانی تحقق یافته و یا خواهد یافت، بتواند توسط بشر با رشد توانایی که خداوند متعال در عرض این سالها بدو عطا کرده است، تحقق یابد.)

پرونده:مصاحبه دکتر علی احمدی در مورد ایده هایشان.pdf

شبکه ماهوارهای من و تو در یکی از برنامه های خود به تمسخر موضوعات مطرح شده توسط حجت الاسلام دکتر حسین علی احمدی پرداخته است . مشاهده بفرمایید:

حل معضل بيكاري براي جوانان بعد از دوره سربازي[ویرایش | ویرایش مبدأ]

مقدمه:

با توجه به اينكه نظام وظيفه عمومي در مقطعي از زندگي جوانان ايراني قرار مي‌گيرد كه اوج قدرت و توانايي آنان است اما بعلت مسائل مختلف همچون مشكلات مالي و انساني نيروهاي نظامي نمي‌توانند از اين نيروي عظيم استفاده مطلوب كنند در حاليكه مي‌توان آنرا كليد حل مشكل بيكاري در جوانان خصوصاً ديپلم و فوق ديپلم نمود. .......... ادامه طرح در این فایل زیر مشاهده نمایید:

پرونده:معضل بيكاري.pdf

سيستم ارائه حداقل نيازهاي اجتماعي و هدايت و جهت‌مند كردن فعاليتهاي جامعه[ویرایش | ویرایش مبدأ]

با آنکه این طرح چند سال پیش در سطح محدودی مطرح شده است اما دارای نکات مفیدی است که می تواند راهگشا مشکلات امروز ما باشد

مقدمه:

..........در جامعه کنونی تقسیم بیت المال که هم اکنون بصورت یارانه‌ و کمکها وهدایای نقدی به اقشار جامعه وکارکنان دولت و.... مرسوم است تا چه حد با عدالت اسلامی سازگار است؟ در این راستا با توجه به رشد شبکه IT در بسیاری از نهادهای جمهوری اسلامی مانند طرح ملی سلامت و .... آیا می توان بدون صرف هزینه زیادی راه جدیدی یافت که تا از این سرمایه عظیمی که سالانه بصورت مستقیم در اختیار ایرانیان قرار می‌گیرد به روش مطلوب تری بهره برداری کرد تا در جهت تقویت همبستگی ملی و اسلامی و نشانه ای از توجه مسئولین به اقشار مختلف خصوصا اقشار آسیب پذیر بوده و سبب تشویق مردم به کسب دانش و کسب شیوه های درست و متعالی الگوهای اسلامی – ایرانی شود و این طرح گامی در جهت یافتن این مسیر می‌باشد. اميد است مورد توجه صاحب‌نظران و مسئولين محترم نظام اسلامي قرار گيرد. ......... ادامه طرح در این فایل زیر مشاهده نمایید:

پرونده:سيستم ارائه حداقل نيازهاي اجتماعي.pdf